top of page

JENAWAVE.COM Group

Public·16 members
Demian Suvorov
Demian Suvorov

Georgel Nuca Mama Azi Sunt Ginere

Buna ziua am sh eu o intrebare cine ma poate ajuta cu o mica informatie a veam 16 ani cand am nascut un baiat atunci nu aveam posibilitate sa il cresc nu aveam nici unde sa stau cu el sh cand am in nascut am vb cu doctoru din spital doctoru de la nastere sh iam spus situatia iam spus ca vreau sa ma ajute sa mil tina in spital aspus ca ma ajuta am in nascut apoi ma chemat sefa spitalului iam spus situatia sh nu avrut sa ma ajute dupa care vroia sa ma dea afara din spital cu tot cu copil ca nu vroia sa imi tina copil in spital doar daca il dadeam spre adoti altfel nu dupa care doctoru meu de familie stia situatia mea a aflat circu in spital doctoru de familie asunat la spital sh ii spusese ca daca ma va da afara din spital cu copil asa is va pierde serviciu apoi nu a mai durat mult sh imi daduse foaia de esire sa plec cu copilu dupa care asunat protectia copilului sh avenit sa ma ia cu copilu sh ma dus in trun centru de plasament cu mama sh copil am stat a colo 2 ani dupa care am cerut sa vb cu asistenta sociala am vb cu ea sa ma ajute sa imi tin copilul intrun centru de plasament ca iam spus ce situatie am sh nu avrut sa ma ajute nici asistenta sociala aspus ca trebuie sa il dau spre adoptie iam zis ca nu pot face asta pt ca sunt mama de copil dupa care am plecat de craciun la o ruda cu tot cu copil sh ma m in tors in napoi dupa care la 2 minute imi spune ca avenit mama maternala sh daca ii dau copil sa aive grija de el sh imi spusese ca pot sa vin sa il vad cand vreu eu ca mama maternala imi va lasa nr de tel la care pot lua legatura sa imi vad copilul nu mia la sat nimeni nimik pana sa parasesc centru mama sh copil ma pusese sa dau semnatura ca sunt deacord sa imi tina copilu mama maternala sh 3 semnaturi pe alte foi pe care dupa ce leam in semnat atunci imi spune pt ce am dat semnaturile ca cele 3 semnaturi sunt ca sa poata legea sa imi ia copilul sh fara semnatura mea in caz de nu ma prezint sh am fost plecata in afara dupa o perioada de timp ma anunta 1 din rude ca aprimit citatie cu prezentarea mea la tribunal eu iam spus ca in caz de ce va sa se prezinte ea in locu meu sa prezentat in locu meu sh ia spus a colo ca sunt plecata sh nu pot veni dupa care acea ruda ia spus ca nu vreu sa dau copilu spre a amanat timp de un an spusese ca daca nu vin timp de un an imi va lua copilul eu am venit a casa sh ma dus direct la directie la ei ma intalnisem cu asistenta sociala care vb cu ea sh ea imi spusese ca ce ce mai vrei ca eu nu ma mai ocup de copilul tau trebuie sa te duci sa de pui o cerere ca vrei sa iti vezi copilul sh afla unde iti este sh ea la sase raspuns la cei de la centru unde se afla copilul sh ii spusese ca sa nu ma lase sa imi vad copilul pana nu incepe instanta sa imi ia copilul sh eu faceam ca proasta intruna cerere dupa cerere ca vreau sa imi vad copilul sh nu ma baga nimeni in seama dupa ce a anunta instanta ca am venit atunci eu nu eram la acea adresa eu tot cautam sa fac cerere peste cerere sh dupa ce copilul la luat spre adoptie atunci ma bagat sh pe mine cine va in seama mia dat adresa unde sa ma duc am fost sh cand am ajuns acolo imi spusese ca copilul meu mia fost dat in spre adoptie in cepuse sa imi rada in fata asta ca ele au luat bani pe acel copil sau bogotit cu bani dupa copil ca statu le baga la bani pt treaba asta cat nu are un procuror iti inchipui ce bani au luat doamnele de la protectia copilului imi spusese acolo doamnele ca sa nu le fac rau sa nu incerc sa le aprind lumanari sau sa le fac farmece prin prin vrajitoare ca atunci sunt nevoite sa ma caute sa imi vb sh daca vreau copilul in napoi mia zis ca imi trebuie sa platesc toate achitatile cu tot cu tribunal cu tot cu avocat sh ca eu nu am bani aia sa ii platesc ca sa pot sa imi iau copilul aici din toate astea vreau sa stiu sh eu cine ma ajuta sa imi spuna ce pot sa fac daca mai pot sa imi recuperez copilul sau daca imi fac alta relatie sh acel sot daca are toate calitatile de acreste un copil daca eu fac un copil cu acel barbat sh il trec copilul pe numele acelui barbat mai poate sa imi ia cine va copilul? Multumesc

Georgel Nuca Mama azi sunt ginere

Bună ziua.am si eu o intrebare nelămurire. Tata a decedat nu sa facut sucesiunea, suntem 3 frati ,si Mama.Fratele a angajat un cadastrist, sa faca cadastrul si intabulare pentru 2 imobile si 3 terenuri, spune Fratele că mostenitor pe acte ramane decedatul nu mama ,si ca eu nu semnez niciun act dar trebuie sa dau banii.totul costa 75.mil. se poate face acestea fara a fi dezbatut taxa de mostenire. Este an județul Teleorman. Vă mulțumesc.

Bună ziua.Sunt casatorita si locuiesc cu părinții mei de 49 de ani în casă lăsată moștenire tatălui meu de bunicii paterni după ce aceștia au decedat.Eu și sotul meu am investit foarte mult în casă și curte,dar fără a avea acte,având grijă și de mama mea ( persoana cu handicap grav) si noi având de asemenea un băiat cu handicap grav.Tatal este un om foarte rău și îi interzice mamei să aibă dreptul la alte camere și anexe din gospodărie, mai ales că acelea sunt construite in timpul căsătoriei,spunând că el e stăpân.intrebarea mea este daca mama ar trebui trecută pe titlul de proprietate sau ar trebui sa se facă un partaj?

Buna seara vin si eu cu o intrebare: Mama mea a dat casa in scris fratelui meu cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.si nea mintit mereu pe croați 3 copiii ca noi nu avem dreptul.recent am aflat ca am dreptul sa atac contractul mai ales ca fratele meu nu a respectat angajamentul din contract si nu si a făcut obligațiile casa nu mai zic in ce stare e de atatia ani nu vrea sa faca nimic.daca eu atac contractul am șanse să castig?ulterior am gasit si un act unde noi toți 4 frati suntem trecuți ca vânzători si la 5 ha de pământ am avut si pământ. Si ea refuza sa imi dea si mie înscris două anexe pe care i le am cerut nici macar nu am cerut din casa.are voie sa refuze sa imi dea si mie spațiu sa imi fac si eu unde sa stau mai am si un copil de 7 ani.mama vrea tot pt fratele meu dar e posibil atât timp cât avem toți dreptul?Nu vrea sa cedeze nimic se poate face ceva?

Buna ziua! Soțul cu care sunt căsătorită de 25 de ani și cu care am copil minor (care devine major in Septembrie anul curent), este bețiv și dorește sa ne dea afara din casa pe mine și copil (considera ca nu este copilul lui). Apartamentul in care locuim este 1/2 pe numele mamei lui (tatăl lui e decedat) și cealaltă 1/2 pe numele tot al mamei, a lui și a fratelui sau. Doar pe banii mei am adus îmbunătățiri apartamentului de-a lungul timpului (dețin o parte din chitanțe). Actele de proprietate ale apartamentului au fost luate de soț și ascunse la mama lui, impreuna cu alte bunuri și acte care ii aparțin.(bijuterii). Mi-a pus GPS și difuzor pentru a ma asculta și localiza, pe care le-am predat poliției și am făcut sesizare (la următoarea abatere voi face dosar penal). Îmi este teama sa fac eu primul pas sa introduc acțiune de divorț deoarece nu am unde sa locuiesc cu fiica mea. El ne amenință mereu ca ne da afara din casa și ne spune sa plecam. Ma amenință cu divorțul. Eu nu știu dacă din actele de proprietate pe care el le-a ascuns, poate reiesi in vreun fel (sau poate exista posibilitatea) ca eu sa am vreun drept asupra acelui apartament , in condițiile in care e bunul lor propriu și ei pot face ce vor. Neavând actele nu le pot arata unui avocat. La momentul intabulării apartamentului după decesul tatălui sau (demult), eu am suportat acele costuri privind actele și privind moștenirea. Ce pot face in situația mea pentru a putea sta cu copilul in acel apartament sau pentru a putea obține bani de pe urma unei posibile vânzări a apartamentului? Soțul spune ca vrea sa vândă ca sa ma forțeze sa părăsesc apartamentul. El așteaptă și momentul in care peste câteva luni copilul va împlini 18 ani pentru a ne da afara. Copilul va primi vreun ajutor de întreținere după 18 ani? Este mai avantajos sa introduc eu înainte divorțul? Ce pot cere? (nu am unde sa locuiesc cu copilul dacă plecam)

Buna ziua asi dori sa ma ajutati in aceasta problema.Avem un processo de dezbatere la mostenire .Dela mama mea am un testament Cu 2.5 ha de teren testamentul il am din 1994 parinti au murit tata 1989 mama in 2010 acum ne judecam pt dezbatere a mostenirii.Judecatorului iam spus ca vreau sa scoala pamintu de la judecata pt ca nu vreau sal impart .grefiera a notat gresit reesind din inscrisul facut ca eu sunt deacord sal impart dupa mai multe cereri au facut audierea benzili Unde sa descoperit ca era scris eronat dar judecatoru l a zis ca El ia in calcul ce a scris grefiera lasfirsitul procesului eu am ramas Cu terenu de oare e nu se incalcase masa succesorala dar nepoata noastra a facut apel doresc sa stiu ce pot face in cazu in care pierd mentionez ca nu am facut declaratie autentica pt renuntat re la testament acum asteptam sa se dea pronuntarea la apel dar ma tem ca nu mai pot face nimic in cazu in care imi ia terenu

Buna ziua domnule Avocat! Am rugamintea sa imi raspundeti la o intrbare.Ma numesc Mihaila Elena loc in Cta ,tatal meu a decedat in anul 2010.in anul 2002 el a cedat prin declaratie notariala bunurile parintilor unui frate care locuia in aceiasi curte cu bunici mei..Bunicii mei ,parintii tatalui au fost deportati in Basarabia ,cand a aparut legea tatal meu i a incredintat o hartie notariala fratelui sa se ocupe de dosar.Toate bune pana la acel moment.Intre timp tatal meu a decedat in 2010,in 2014 unchiul meu a ridicat banii primiti de la ANRP fara sa ne comunice .Lucrul acesta s a intamplat in 2014 luna oct cand mama mea era inca in viata ulterior in dec2014 a decedat.Eu am aflat in anul 2017 ca au venit banii.In 2018 am deschis actiune de judecata.Va rog sa imi spuneti de ce judecat nu ma recunoaste a fi mostenitor. Mentionez ca sunt nepoata dupa frate gr 1.Multumesc frumos ,si astept raspuns de la dvs! Cu toata stima si respect! 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Karlison Menstr
    Karlison Menstr
  • Josie Allison
  • Diego Riccioly
    Diego Riccioly
  • Josiah Miller
    Josiah Miller
  • Администратор Советует
    Администратор Советует
bottom of page