top of page

JENAWAVE.COM Group

Public·15 members
Demian Suvorov
Demian Suvorov

Klovn The Final


Vidste du, at Klovn The Final er afslutningen på hele universet? I 2020 fejrer serien sit 15-års jubilæum. Med filmen tager Frank og Casper afsked med hele universet med en sjov og tåkrummende finale.
Klovn the FinalFår du lyst til at se nogle af de andre titler inden for klovnuniverset, finder du det på en nem søgning via søgefeltet. Så er der lagt op til flere timers hygge og tårekrummende situationer foran fjernsynet. Bedre bliver det ikke. Vil du gerne have et godt grin? Så køb eller lej Klovn The Final og find ud af, hvordan det hele ender for Frank, Mia og Casper. Vi lover, der venter dig god underholdning!


On 16 December 2010, Klown was released, a movie based on the series but with an original plotline, with a sequel Klown Forever released in 2015[3] and final movie Klovn the Final released in 2020.


'Klovn the Final' følger i forgængernes herligt tåkrummende fodspor, og flere af universets kendte karakterer dukker op på ny. I 2020 kan serien fejre sit 15-års jubilæum og Frank og Casper tager afsked med en humoristisk og storslået finale. (copyright: kino.dk)


Det er grænseoverskridende komik af den bredtfavnende slags, hvor gamle og unge, progressive og stokkonservative, kan le af klovnen på skærmen og af klovnen inde i dem selv, iblandet vekslende mængder af foragt.


Det er muligt, at jeg ikke kan få det pinligt nok, og dermed rammer Klovn The Final ikke førstepladsen over min Klovn-favoritter, men til gengæld skal den ses, såfremt man er begejstret for universet: Det ville være tæt på skammeligt at misse en finale, hvis du spørger mig. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page